Populiariausi įrašai:

2010 m. rugsėjo 18 d., šeštadienis

Orbai- kas tai?




Kas yra orbai? Tai rūko sūkurio, korėto ar deformuoto rato formos energetinis kamuolys dažnai pasitaikantis pilkos spalvos arba spektrų spalvos ir retu atveju vienspalvis. Dar rečiau dviejų spalvų ir su veidais viduje. Daugumos skeptikų vadinami dulkėmis ar tai lietaus lašais, sniegu ir kitais panašiais reiškiniais, tuo tarpu mediumai ,ekstrasensai, aiškeregiai vadina orbus sielų energetiniais kamuoliukais.



Daug keliaujant ir lankantis po įvairias vietas, kurios yra apleistos ir nykios užeiti pašaliečiui, ne kartą teko fotografuojant aptikti nuotraukose orbų. Energetiškai jautresni žmonės gali jų buvimą jausti ar net matyti juos pačius. Tai pilki orbai, kurie pasikrauna nuo žmonių emocijų (baimės, įtampos, streso ir t.t.), greitai išnyksta ir būna tik arti žmonių arba tose vietose, kur neseniai praėjo žmonės.
Kaip teko pastebėti, lankantis keletą kartų tame pačiame dvare ar forte yra orbai vadinami “vietiniais”.
Tai orbai, kuriuos sutinkame kaskart apsilankę. Jie išlieka tokios pat formos, tokios pat spalvos, dydžio. Pateiksiu keletą pavyzdžių iš Sirutiškio dvaro, kuriame teko lankytis keletą kartų dažniausiai tamsiu paros metu, esant įvairioms mėnulio fazėms.

 Belvederio dvaras -ta pati vieta skirtingos dienos orbas tas pats.


    
Dar kita rūšis orbų- tai orabai, kurie yra “patys iš savęs” stiprūs energetiškai. Jie fiksuojami tiek patalpose, tiek lauke. Šių orbų švytėjimas ypatingai stiprus palyginus su pilkaisiais ir būtent tokius orbus galima pastebeti akimis, o ne  tik fotografijose .

  
Labiausiai nustebino tai, kad vienas orbas mus lydejo vienos kelionės metu ir viena nuotrauka daryta Kauno forte,o  kita po keleto valandų kitame Lietuvos mieste, dvare. Abejose nuotraukose tas pats orbas:




            
Ypatingai retai pasitaikantys orabai būna su veidais:
    

 
Tai gan įdomi galimybė fiksuoti orbus fotokameromis ir video kameromis. Dar įdomiau juos pajausti. Daugelio kelionių metu jau pastebėjome, jog net labai neramiuose vietose, kur daugelį kartų pavyko turėti gan turiningų fotosesijų, nepavykdavo užfiksuoti nei vieno orbo.  Pavyzdžiui kelionėje į Štuthofo koncentracijos stovyklą. Čia tepavyko užfiksuoti vieną orbą buvusios ligoninės patalpoje:
 
Nežinomi veiksniai įtakoja jų atsiradimą ir, užsikrovus energijai, buvimą matomais fotoaparatų objektyvams ar plikomis akimis. Galbūt tai mėnulio fazės, galbūt magnetiniai laukai ar dar kažkas, ko niekas dar negali paaiškinti. Bet faktas toks,  kad jau net dauguma mokslininkų nedrįsta pasakyti, jog tai tik dulkės. Jie palieka šį klausimą diskusijoms. Daugiau informacijos galite rasti puslapiuose:
·     http://www.capecodghosthunter.com/



Aldona Kalinienė




3 komentarai:

  1. Orbai yra ivairus,ju tokia didele ivairove ,kaip ir sielos materialiame pasaulyje.Kai buvau 3-6 metuku,matydavau daugybe orbu be kameros,jos neturejome net.Kiti zmones,esatys salia,nesuprasdavo ka as matau.Dazniausiai orbus matydavau prabudus is miegu-jie tarsi rateliu sokdavo linksmai.As supratau,jog tai buvo linksmi orbai,bet ,kai rodydavau savo Senelei ir ji ju nematydavo,tada as pradedavau verkti.Ir jie tarsi isskisdavo-kiaurai per sienas..jie isnykdavo..Tai buvo Silales rajone,Kunigiskiu kaime,kur daug piliakalniu,o nuo musu namo tik apie 20 m pagoniu aukuras.Dabar turiu nuolatini drauga viena mylinti orba-jis visada salia,as zinau,jog per sita orba yra apsauga,yra daug intuityviu ziniu..tai yra dziaugsmas,meile,sauga..Tik po organizmo isvalymo,galiu pamatyti jo spindesi,bet jauciu Ji nuolat ...uzfiksuoju fotoaparatulabai daznai.Kartais lyg jauciu prasyma,kad nepasakoti niekam ir nedrumsti ramybes tarpusavio

    AtsakytiPanaikinti
  2. p.s.labai daug orbu nuotografavau Berlyne..ten jie sudare istisas sroves -junginius

    AtsakytiPanaikinti
  3. Šiuo metu mano nuosavam name orbų įvairių dydžių pilna ir jie lenda į mano kūną,neleidžia miegoti. Tai trunka jau seniai ir juodai išvargino. Gal kas žino kaip jų atsikratyti. Aš juos matau, o šiaip esu nufilmavęs. Kas galit patarkite.

    AtsakytiPanaikinti