Populiariausi įrašai:

2010 m. rugsėjo 18 d., šeštadienis

ORBUS GALIMA PRISIŠAUKTI MINTIMIS

Orbus galima prisišaukti mintimis, juos jausti, jie gali net sukelti skausmą. Tai įrodo mūsų atliktas mini ekperimentas vienam iš Lietuvos dvarų, kuriame iki šiol daugiausia pavyko užfiksuoti orbų bet kuriuo paros metu. Tai, jog orbus galima prisišaukti mintimis mes pastebėjome ir užfiksavome jau ne vieną kartą. Šis eksperimentas įrodė dar ir tai, jog juos galima jausti fiziškai (jaučiant nedidelį skausmą,šaltį,aptirpimą ar kitus pojūčius).










     Nuotraukos darytos ištisai fotografuojant ir kaip matosi pateiktuose kadruose susikoncentravus į juos jų užfiksuota daugiausiai ir jie matomi ryškiausiai. Toliau pajaučiamas skausmas dešinės rankos alkūnėje, kaip matote sekančioje foto neilgai trukęs orbas jau matomas ir foto objektyve. Skausmas išlieka kurį laiką, orbai visą šitą laiką sukiojasi netoliese, nes emocinė būsena pakankamai įtempta tam, jog orbai užsikrautų energija ir būtų matomi. Orbas sukėlęs skausmą, kaip matome paskutinėje nuotraukoje, jau pakankamai didelis.
     Ar tai dulkės,o gal drėgmės lašeliai? Manau kiekvienas turi savo nuomonę šiuo atžvilgiu,o aš norėčiau  visiem abejojantiems ar bent susidomėjusiems  pasiūlyti  nuvykti į tokias vietas, kur galima aptikti pakankamai energingus orbus, ir patiems patirti visa tai.

Aldona Kalinienė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą