Populiariausi įrašai:

2010 m. spalio 12 d., antradienis

ORBAI STEBĖTOJAI

              Straipsnyje „Orbai –kas tai?“ galite trumpai susipažinti apie energetinius kamuolius.
              Iš daugelio kelionėje atliktų foto sesijų teko pastebėti ir pripažinti, jog dauguma energetiškai aktyvių vietovių tokių kaip fortai,  dvarai,  pilys (kalbu apie šiuos objektus kadangi būtent jie daugiausiai yra mūsų kelionių lankomi objektai) -turi orbus stebėtojus.
Juos pavadinau taip todėl, jog atvykus į tą pačią vietą,  bet kuriuo metų laiku, bet kuriuo paros laiku, įvairiuose  mėnulio  fazėse orbai stebėtojai kaskart pasitinka ir lydi iki pat išėjimo. Juos lengva atpažinti iš to, jog jie visada esą tokie pat pvz. Belvederio dvaro orbas stebėtojas ,šviesiai geltonos spalvos, pasitinka tik įėjus į dvarą ir būna greta, kur beeitum, ar tai rūsys, palėpė, ar oficina. Orbas užfiksuojamas dar net neįėjus į patalpą, o tai reiškia jis energetiškai stiprus pats iš savęs. Tokio tipo orbai „nelimpa“ prie žmonių . Jei jie ir priartėja, tai tik tam, kad stebėtų ir lydėtų. Beveik kas kart priartėjus energetiškai stipriems orbams pajaučiamas šaltis , virpulys, bendras kūno sustingimas ar aptirpimas.  To nereikėtų bijoti, nes tai tik kontaktas –apsikeitimas informacija.
                 Kiekviena vietovė turinti savo „vietinius“ orbus gali turėti keletą stiprių orbų.  Tačiau teko pastebėti, jog kartu su pagrindiniu, kuris fiksuojamas kaskart atvykus, kiti iš savęs stiprūs orbai gali tepasirodyti keliuose kadruose , kartais tik viename kitame  arba būti tačiau visai neryškus. Kas įtakoja jų energetinį aktyvumą? Bandydama  atsakyti į šį klausimą, į ta patį dvarą vykau įvariomis mėnulio fazėmis. Tačiau jei vieno ciklo pilnatyje orbas buvo ryškus, kito ciklo pilnaties metu tas pats orbas būdavo vos matomas. Kolkas telieka manyti, kad mėnulio fazės neįtakoja jų švytėjimo. Tolimesni tyrimai galbūt atskleis kažką  įdomaus. Dabar bandau tirti versiją, kad orbų aktyvumas priklauso nuo tuo metu esančių žmonių būsenos ir energetikos.
             Kitas straipsnis apie orbus-mėnulio įtaką orbų matomumui ir jų gausa.







Aldona Kaliniene

1 komentaras:

  1. As galiu atsiusti nuotrauku linkmesnese vietose..daugybe orbu susirenka meditaciju vietose,daugybe orbu nuolat saugo 'ramybe' prie maldos namu,prie sventyklu..gaila,jog cia nera galimybes ikelti nuotrauku

    AtsakytiPanaikinti